Ben uw makelaar in amsterdam en omstreken

Met elkaar zorgen wij ervoor dat uw belangen als klant goed worden behartigd!

BEN UW MAKELAAR in Amsterdam en omstreken

Makelaarskantoor ­BEN is een fullservice makelaarskantoor met gecertificeerde, uiterst deskundige, betrokken, en bovenal enthousiaste makelaars. Ons kantoor heeft drie gecertificeerde makelaars/taxateurs in huis die worden ondersteund door een gestroomlijnd binnendienst team.

Met elkaar zorgen wij ervoor dat uw belangen als  klant goed worden behartigd! 

Uitgangspunt is onze persoonlijke benadering van een zakelijke relatie. Een relatie die verder gaat dan de begeleiding bij een transactie alleen. Elke relatie is uniek en vraagt om een specifieke aanpak. Deze aanpak in combinatie met gedegen marktkennis en een uitgebreid netwerk zorgt ervoor dat wij onder alle omstandigheden het meest succesvolle resultaat voor onze opdrachtgevers kunnen behalen. 

Makelaarskantoor BEN is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen, maar ook in het taxeren van woningen en bedrijfsruimten.

De verhuurmarkt is ook geen onbekende voor ons kantoor. Uw woning via ons verhuren behoort ook tot onze diensten.

Door de tijd heen heeft het kantoor haar dienstenpakket uitgebreid naar alle relevante diensten. Denk aan veilen op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling of het begeleiden van aankopen op de veiling. Ook verzorgen wij het beheer van diverse Vereniging van Eigenaren en verhuurde objecten.

Makelaarskantoor BEN (2007) en Van der Peijl Makelaars (1988) hebben sinds 2016 besloten hun krachten te bundelen en onder de naam Makelaarskantoor BEN een gestroomlijnd fullservice makelaarskantoor te zijn waar een ieder terecht kan voor zijn onroerend goed zaken.  

Kortom wij staan voor ú klaar, met advies, begeleiding, aandacht en ervaring!

Wij hopen u binnenkort te mogen ontvangen als klant en vertrouwen op een goede samenwerking.

Maak een afspraak