Onze services

Met elkaar zorgen wij ervoor dat uw belangen als klant goed worden behartigd!

BEN uw makelaar in Amsterdam en omstreken op het gebied van:

  • aan- en verkoop
  • huur en verhuur
  • taxaties en bureauwaarderingen
  • veilingen           

Ook voor begeleiding en advies rondom beheer en splitsingsvraagstukken bent u bij ons aan het goede adres.

De manieren waarop BEN u van dienst kan zijn, zijn eigenlijk te talrijk om hier op te sommen. BEN is namelijk een full service makelaarskantoor.

Graag gaan we met u het gesprek aan om te kijken hoe we u van dienst kunnen zijn.

Wij staan tot uw dienst

Aan & verkoop van koopwoningen

Verkoop:

Verkoopopdracht:
Heeft u verhuisplannen en wilt u uw woning verkopen ? Bel ons kantoor voor een vrijblijvend verkoopadvies. Bij u thuis nemen we uw woning op en bespreken wij uw verkoopwensen.  Na ons bezoek aan uw woning werken wij een op maat verkoopadvies uit waarbij de vraagprijs, verwachte opbrengst en de verkoopstrategie de kern is. Voor de verkoop van uw woning is een goede presentatie van groot belang. Onze foto’s worden gemaakt door een fotograaf die professionele foto’s, 360 graden en een film maakt. Tevens wordt de woning minutieus ingemeten voor 2D en 3D plattegronden en om te voldoen aan de meetinstructie NEN 2580.Bij de start van de verkoop wordt uw woning aangemeld bij het NVM uitwisselingssysteem en geplaatst op de website van Funda, MVA, Makelaarskantoor BEN en social media. Wij begeleiden de bezichtigingen, adviseren en voeren de onderhandelingen en uiteindelijk zullen we naar de notaris gaan voor de koop- en transportakte. Wij zullen voor u de best mogelijke verkooptransactie realiseren.
Wij hanteren geen standaard courtage tarief. Elke opdracht is uniek en wij hanteren per opdracht een op maat gemaakte courtage.

Nieuwsgierig ? Bel ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor de verkoop van uw woning.

Aankoop:

Uitgebreide zoekopdracht:
Makelaarskantoor BEN begeleidt u graag bij de aankoop van een nieuwe woning. Maak een vrijblijvende afspraak bij ons op kantoor om samen uw woonwensen in kaart te brengen en te kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn op de Amsterdam onroerend goed markt.
Via het uitwisselingssysteem van de NVM en ons uitgebreide netwerk in Amsterdam onroerend goedmarkt ontvangt u dagelijks het nieuwe aanbod dat aan uw zoekprofiel voldoet. Wij regelen en begeleiden u bij de bezichtigingen, indien de woning is gevonden analyseren en rechercheren wij alle ter zaken doende details, wij voeren de onderhandelingen, en ook bij de koop- en leveringsakte bij de notaris zijn we uw steun en toeverlaat.  Kortom, wij staan u bij tot op het moment dat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen heeft. Dit traject is het uitgebreide aankoopproces.
Wij hanteren geen standaard courtage tarief. Elke opdracht is uniek en wij hanteren per opdracht een op maat gemaakte courtage.

Eenmalige aankoopbegeleiding:
Wellicht heeft u zelf al uw nieuwe woning gevonden en heeft u alleen een makelaar nodig voor de onderhandelingsfase ? Ook dan bent u bij Makelaarskantoor BEN aan het juiste adres. Na een eenmalige bezichtiging aan de betreffende woning zullen wij alles voor u in kaart brengen en ons advies en de te bewandelen onderhandelingsstrategie met u bespreken.
Voor dit kortere traject berekenen wij een lagere courtage dan het gehele aankoopproces.

Nieuwsgierig ? Bel ons kantoor voor het maken van een vrijblijvende afspraak voor de verkoop van uw woning.

Ver(huur) van woningen

Verhuur:

Makelaarskantoor BEN verhuurd in opdracht van grote professionele opdrachtgevers zeer regelmatig woningen in de vrije sector. Ook voor particuliere opdrachtgevers worden door makelaarskantoor BEN verhuuropdrachten uitgevoerd. Ook bij de nodige regelgevingen en aanvraag van de vergunning benodigd bij de verhuur op basis van de “leegstandswet” weet makelaarskantoor BEN de weg.  

Het verhuurtraject begint met de opname en het vaststellen van de reële verhuurprijs van het te verhuren object. Vervolgens worden de verhuurwensen van de opdrachtgever in kaart gebracht. Ter voorbereiding wordt de woning professioneel gefotografeerd en een verhuurtekst opgesteld. Wij plaatsen de te verhuren woning in het NVM uitwisselingssysteem en Funda. Ook wordt de woning geplaatst op Pararius, de grootste verhuurwebsite van Nederland waar met name veel expats mee bereikt worden. Naast de bezichtigingen en de onderhandelingen stellen wij de huurcontracten op en handelen wij de eindinspectie af.

Onze courtage bedraagt 1 maand huur exclusief BTW. Dit bedrag is exclusief de professionele fotografie en de eventuele Engelse vertaling. Onze verhuuropdrachten vinden plaats op basis van exclusiviteit.

Huren:
Makelaarskantoor BEN kan voor u in het NVM uitwisselingssysteem en op Pararius de interessante woonobjecten goed in de gaten houden. Wij begeleiden u bij het vinden van de ideale woning, gaan mee met de bezichtigingen en voeren de onderhandelingen. Verdere advisering over bijvoorbeeld locatie, (internationale) scholen en openbaar vervoer behoren tot onze uitgebreide kennis.

Taxaties van woningen

BEN UW TAXATEUR

Wij zijn gecertificeerd taxateur en ingeschreven in het register van het NRVT.

Voor grotere en particuliere opdrachtgevers voeren we regelmatig NWWI gevalideerde taxaties uit.
Naast reguliere (NWWI) taxaties ten behoeve van een hypotheekaanvragen zijn wij gespecialiseerd in taxaties voor bijzonder beheer, fiscale doeleinden, rechtbanktaxaties en grondwaarderingen in het kader van herzieningsprocedure erfpachtrechten. Ook de bureauwaarderingen behoren tot onze werkzaamheden.

Voor meer informatie en tarieven, kunt u contact met ons opnemen

Faciliteren van woonveilingen

BEN UW DIRECTE MAKELAAR OP DE VEILING!

 

Makelaarskantoor BEN heeft jarenlange ervaring op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling (EAOGV).

Wij begeleiden met enige regelmaat grote veilingen voor diverse bancaire instellingen alsook de begeleiding van professionele en particuliere kopers op de veiling. 

Heeft u vragen over deze specifieke manier van aan- of verkoop op de EAOGV neemt u dan contact met ons op. 

Maak een afspraak