AMSTERDAM, IJburglaan 662

Omschrijving

BEN te koop!

IJburglaan 662
1087 CE AMSTERDAM

Een fantastisch ruim en recentelijk gerenoveerd familiehuis gelegen aan vaarwater!

Dit herenhuis is werkelijk een pareltje, slechts enkele maanden geleden is de laatste hand gelegd aan de renovatie, welke op hoogwaardig niveau is uitgevoerd. Het betreft een magnifiek herenhuis van ca. 181 m2 met zonnige achtertuin op het zuidwesten gelegen aan het water van “De Groene tunnel” met eigen aanlegsteiger voor een bootje. Fantastische vaarmogelijkheden vanuit je achtertuin naar het centrum van Amsterdam, bij Muiden de Vecht op of een bezoekje aan Pampus! Dit heerlijke familiehuis bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en een grote en gezellige eetkeuken met een mooie plafondhoogte (3 meter!) en zicht op water. In het souterrain parkeer je in je eigen afgesloten parkeergarage.

De woning bestaat uit 4 woonlagen en een souterrain waar zich de garage bevindt. Op dit moment heeft het woonhuis 3 slaapkamers, 2 badkamers, een parkeergarage, ruime tuin aan het water met eigen steiger en twee terrassen. De afwerking is zeer fraai en er is gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. Deze woning kunt u direct betrekken! Kortom, een superhuis in top staat op het geliefde IJburg!!

Indeling:
Entree, hal met separaat toilet en meterkast, toegang tot de grote en lichte woonkeuken. De keuken is in november 2020 geplaatst en uitgerust met alle denkbare luxe inbouwapparatuur, zoals een Iomabe Amerikaanse koelkast, Bora, Quooker, Stoom- én heteluchtoven van Siemens en een Bosch vaatwasser. Middels een schuifpui toegang tot de achtertuin, het terras, de tuin en de houten vlonder en steiger aan het water. De tuin en het terras zijn voorzien van water en elektra en ruime opbergkasten. In de Groene Tunnel wordt gevaren, gezwommen en soms zelfs geschaatst! De tuin is gelegen op het zuidwesten en biedt de gehele dag de zon.

Via de trap in de woonkeuken bereikt u de eerste verdieping, waar de ruime living is gesitueerd. Deze ruimte is heerlijk licht en biedt mooi uitzicht op de tuin en het water via grote ramen en een schuifpui. De woonkamer is zo ruim dat er ook gekozen zou kunnen worden om hier een extra slaapkamer te realiseren. Middels de trap in de woonkamer naar de tweede verdieping:

Tweede verdieping: Zeer ruime overloop waar een mooie walk in closet/inloop kleedkamer is gemaakt, toegang tot een slaapkamer aan de straatzijde en de royale masterbedroom aan de waterzijde. Verder op deze verdieping een prachtige moderne badkamer voorzien van twee natuurstenen wastafels, ligbad, inloopdouche en designradiator. Via de trap op de overloop naar de derde verdieping:

Derde verdieping:
Zeer ruime overloop welke nu in gebruik is als zithoek maar ook perfect een werkkamer of tv- kamer zou kunnen worden. Op deze verdieping een mooie slaapkamer en de tweede prachtige badkamer in dezelfde stijl als de badkamer op de tweede verdieping. Deze badkamer is in 2021 geplaatst en heeft twee natuurstenen wastafels, mooie massief eiken kasten, Grohe kranen en een Philippe Starck toilet. Via de overloop toegang tot het ruime terras. Hier kun je heerlijk zitten en genieten van het uitzicht richting Diemerpark. Het behoort tot de mogelijkheden het dakterras dicht te bouwen om zo wellicht nog extra woonruimte te creëren.
Deze verdieping zou ook ideaal zijn voor bijvoorbeeld een au-pair of puberende zoon of dochter.

Tot slot is er in de onderbouw de eigen parkeergarage. De garage heeft een elektrische deur en er is een grote werkbank, opslagkasten en wasmachine- én droger opstelling. De garage is intern bereikbaar via een trap vanuit de woonkeuken.

Belangrijkste renovatiewerkzaamheden in 2020/2021:
Nieuwe keuken, nieuwe badkamer op de derde verdieping, schilderwerk gehele woning binnenzijde, gedeeltelijk schilderwerk buitenzijde, massief eiken houten vloeren, mechanische dakpijpventilator + ventielen, trapbekleding, stopcontacten en schakelaars, radiatoren, warmte werend HR veiligheidsglas 3e etage tuinzijde, Philips Shellbark led inbouwspots in verlaagde plafonds gehele woning, afgezien 1e verdieping.

De ligging:
De woning is gelegen op het centrale Haveneiland in de ruim opgezette en kindvriendelijke wijk IJburg. Door het vele omliggende water en de bevaarbare grachten heeft IJburg een maritieme inslag met de haven en haar watersportvereniging als middelpunt. De jachthaven is een fijne plek om elkaar te ontmoeten in een van de horecagelegenheden. Nog meer recreatie vindt u op het strand bij voorheen Blijburg waar thans een pop-up restaurant is gevestigd, het Theo van Goghpark en het Diemerpark. Het Diemerpark is zichtbaar vanuit de woning: een natuurgebied ter grootte van het Vondelpark, waar men naar hartenlust kan joggen, skaten of fietsen (mooie fietsroutes naar o.a. Muiden). Het park heeft zelfs een eigen strand op 3 minuten fietsen van de woning en er resideert een voetbal- en hockeyclub. Tennissen kan op het Rieteiland Oost. Door de vele speelplaatsen, scholen en kinderdagverblijven is het een fijne plek voor kinderen om op te groeien. Het Haveneiland beschikt over diverse basisscholen, het IJburg College (VWO, HAVO en VMBO), gezondheids- en kinderopvangcentra. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum, op 80 meter van de woning, met haar ambachtelijke vers-winkels, een grote Albert Heijn, HEMA, leuke restaurants en trendy cafés. Met tramlijn 26 bent u in minder dan een kwartier op het Centraal Station en bus 66 rijdt in ca. 15 minuten naar de Arena. Met de auto bent u via diverse uitvalswegen zo op de Ringweg A10, A1, A2, A9 en luchthaven Schiphol.

Bijzonderheden:
– Heerlijk ruim en licht familiehuis in top staat!;
– Woonoppervlakte ca. 181 m2;
– In 2020/2021 intern geheel gerenoveerd op hoogwaardig niveau;
– De woning is voorzien van mooie massief eiken vloeren ( Tapis en massieve planken);
– Eigen aanlegsteiger;
– Woonhuis bestaat uit vier woonlagen en een garage in de onderbouw;
– Achtertuin en terras op het zuidwesten gelegen aan vaarwater;
– Mogelijkheid het dakterras dicht te bouwen en meer woonoppervlakte te creëren;
– Dakterras op de bovenste verdieping op het zuidwesten met prachtig zicht op Diemerpark;
– Op dit moment 3 slaapkamers met de mogelijkheid meerdere kamers te realiseren;
– Modern woonhuis, volledig geïsoleerd, energielabel A;
– Actieve VVE, maandelijkse servicekosten bedragen € 77,-.
– Voortdurend recht van erfpacht is afgekocht tot en met 2051.

Vraagprijs: € 950.000,– kosten koper.
Oplevering: in overleg.

Kom kijken en laat u verrassen door wat deze woning u allemaal te bieden heeft!
Bel uw eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

_______________________________________________________________________________________________________________

AM for sale

A spectacularly spacious and recently renovated family home along the water’s edge!

This property is a true gem and its renovation, which was done to a high standard of finish, was only completed a few months ago. This family house (approx. 181 m2) is truly magnificent and has a sunny south-west facing back garden along the water’s edge of “De Groene Tunnel” with a private jetty for a small boat. Great boating possibilities from your own back yard to Amsterdam’s city centre, up the Vecht river from Muiden or a trip to Pampus! The property has 3 bedrooms, 2 bathrooms, a large and homely kitchen-diner with a beautiful ceiling height (3 meters!), overlooking the water, and even includes a secure parking garage below.

The family home has 4 floors and a basement, where the garage is located, 3 bedrooms, 2 bathrooms, a parking garage and a large garden along the water’s edge with a private jetty and two terraces. The standard of finish is exceptional and use has been made of high-end materials. All you need to do is move in! All in all, a phenomenal house in an excellent location on the popular IJburg!!

Layout:
Entrance, hall with separate toilet and meter cupboard, access to the large and bright kitchen diner. The kitchen was fitted in November 2020 and is equipped with a variety of luxurious appliances, including a Iomabe American fridge, Bora, Quooker, Siemens steam and hot air oven and a Bosch dishwasher. The sliding door provides access to the back garden, the terrace, and the wooden decking and jetty along the water. The garden and terrace have water and power supply and large storage cupboards. De Groene Tunnel is a great area for boating, swimming and even skating! The south-west facing garden catches the sun all day long.

The stairs in the kitchen diner lead up to the first floor, where the large living room is located. This room is wonderfully bright and airy, has large windows and sliding doors and offers a great view of the garden and the water. The living room is Siemen’s particularly large and the new owner can also opt to use part of this room to create an additional bedroom. The stairs in the living room lead up to the second floor:

Second floor: Extremely large landing where a beautiful walk-in closet has been created, access to the bedroom on the street side and the large master bedroom at the rear, overlooking the water’s edge. This floor also has a gorgeous and modern family bathroom with two natural stone washbasins, a bathtub, a walk-in shower and a design radiator. The stairs on the landing lead up to the third floor:

Third floor:
Extremely large landing, which is currently used as seating area, but you could easily use this area as a study or TV-room. This floor also has a beautiful bedroom and a second bathroom in the same style as the bathroom on the second floor. This bathroom was fitted in 2021 and has two natural stone washbasins, beautiful massive oak cabinets, Grohe taps and a Philippe Starck toilet. The landing gives access to the spacious terrace. Here, you can sit and relax of the view towards Diemerpark. It is possible to build up the roof terrace, creating additional indoor living space.
This floor is ideal for, for example an au-pair or a teenage son or daughter.

And finally, the property has a private parking garage below. The garage has an electric door and has a large work bench, storage cupboards and washing machine and drier connections. The garage can be accessed internally via the stairs in the kitchen diner.

Main renovation activities in 2020/2021:
New kitchen, new bathroom on the third floor, painting of the whole interior, partial painting of the exterior, massive oak flooring, mechanical roof top ventilator + valves, carpeting on the stairs, new sockets and switches, radiators, heat reflecting HR safety glass 3rd floor garden side, Philips Shellbark LED recessed lighting in the suspended ceilings throughout the whole house, except on the first floor.

The location:

The property is located in the spaciously laid out and family-friendly IJburg area. IJburg has a distinct maritime feel due to the wide expanse of water in its surroundings, with, at its heart, the harbour and the water sports centre. The marina is a great place to meet up with friends in one of the many bars and restaurants. You can also go to the pop-up restaurant which is located on the former Blijburg beach or relax and enjoy the Theo van Goghpark or the Diemerpark. Diemerpark can be clearly seen from the property: a nature area the size of the Vondelpark, where you can jog, skate and bike (beautiful cycling routes e.g., to Muiden) to your heart’s content. The park even has its own beach, which is just a few minutes by bike from the property, and is home to a soccer and hockey club. Tennis can be played on Rieteiland Oost. The area has lots of playgrounds, schools, childcare centres, making it a perfect place to raise children. Haveneiland has various primary schools, IJburg College (higher secondary education), healthcare centres and childcare centres. You can buy your groceries in the shopping centre within 80 meters of the property; here you can find speciality shops, a large Albert Heijn supermarket and HEMA, as well as great restaurants and hip bars. The area also has good transport links; Tram 26 will take you to Central Station in less than 15 minutes and bus 66 will take you to Amsterdam Arena within the same amount of time. The A10, A1, A2 and A9 motorways and Schiphol Airport are all within easy reach by car.

Specifics:
– Particularly spacious and bright family home in excellent condition!;
– Living area approx. 181 m2;
– Fully renovated to a very high standard in 2020/2021;
– The property has beautiful massive oak flooring (Tapis and massive planks);
– Private jetty;
– Family home with four floors and a garage below;
– South-west facing garden and terrace along the water’s edge;
– It is also possible convert the roof terrace into additional indoor space;
– South-west facing roof terrace on the top floor with a gorgeous view of Diemerpark;
– Currently 3 bedrooms, possibility to create more rooms;
– Modern house, well-insulated, energy label A;
– Active Owners’ Association, monthly service fee amounts to € 77;
– Ground rent bought off until 2051.

Asking price: € 950,000 costs payable by the purchaser
Delivery: in consultation.

Come and view this unique family home and be amazed by what this u property has to offer!
Call your NVM real estate agent or our office to plan a viewing of this house.

We have selected this information with the utmost care. We accept no responsibility for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor for the consequences thereof. All the specified measurements and surfaces are indicative. The buyer has a duty to investigate any issues that are relevant to him/her. The real estate agent is the advisor of the seller in respect of this apartment. We advise you to engage the services of an expert (MVA) real estate agent to assist you during the purchasing process. If you have a specific requirement with regard to the property, we recommend that you inform our purchasing real estate agent thereof in time and conduct an independent investigation, or have it done on your behalf. If you do not engage the servic

IJburglaan 662

€ 950.000,- kosten koper

Kenmerken

Overdracht

Bouwnorm

Indeling

Energie

Buitenruimte

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Dak

Overig

Voorzieningen

Kadastrale gegevens

Ligging

video

Video afspelen

Reageer nu op: AMSTERDAM, IJburglaan 662