AMSTERDAM, Nicolaas Maesstraat 70 III

Omschrijving

BEN te huur!

Nicolaas Maesstraat 70-III
1071 RC AMSTERDAM

Een ruim appartement van ca. 80m2 met behoud van de originele details op een unieke locatie in Oud Zuid, nabij het Concertgebouw, het Museumplein, de PC Hooftstraat, Van Baerlestraat en het Rijksmuseum.
De woning wordt verhuurd geheel gestoffeerd (incl. wasmachine en droger).

De woning is niet geschikt voor delers.

Neem per e-mail contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Indeling:
Vanuit het algemene trappenhuis betreedt u de woning op de derde verdieping. Via de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Keuken aan de achterzijde met diverse apparatuur, toilet met fontein, ruime slaapkamer aan achterzijde met toegang tot balkon d.m.v. openslaande deuren, badkamer voorzien van ligbad, wastafel, design radiator en wasmachine en droger. Ruime woonkamer met erker aan de voorzijde en tweede slaapkamer aan voorzijde.

Bijzonderheden:
– Hoogte van het appartement is ca. 3.30 m.
– Het plafond in de woonkamer is v.v. originele ornamenten.
– Het appartement heeft houten kozijnen v.v. dubbel glas, verwarming en warmwatervoorziening d.m.v. cv combiketel.
– Tevens is het appartement geheel voorzien van een houten vloer.
– Woning beschikbaar per 1 oktober.

Huurgegevens:
HUURPRIJS: € 2.000,– per maand.
Huurprijs inclusief watergeld, exclusief gas en elektra.
Waarborgsom: 2 maanden;
Geen huisdieren toegestaan;
De woning is niet geschikt voor delers.

Laat u verrassen door dit heerlijke appartement met veel ruimte en neem contact op met uw eigen NVM makelaar of met ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak!

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.

Nicolaas Maesstraat 70 III

€ 2.000,-

Kenmerken

Overdracht

Bouwnorm

Indeling

Energie

Buitenruimte

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Dak

Overig

Voorzieningen

Kadastrale gegevens

Ligging

video

Plattegrond

Reageer nu op: AMSTERDAM, Nicolaas Maesstraat 70 III