AMSTERDAM, Klaas Geertsplantsoen 9

Omschrijving

BEN te koop!

Klaas Geertsplantsoen 9
1023 HG Amsterdam

***English version below***

Een Elegante Oase in Amsterdam Noord!

Stap binnen in deze prachtige woning aan het Klaas Geertsplantsoen 9 en laat je betoveren door de harmonie van luxe en comfort. Dit elegante woonhuis bestaande uit 5 slaapkamers en 2 badkamers ligt zeer charmant en heeft zowel een voor- en achtertuin met privé parkeerplaats.

Indeling:
Op de begane grond vind je een ruime entree, een hal met een toilet met fonteintje en een woonkamer met open keuken en bergruimte onder de trap. De eetkamer aan de voorzijde verwelkomt natuurlijk licht door de openslaande deuren naar de voortuin, terwijl de woonkamer aan de achterzijde naadloos overgaat in de fraai aangelegde achtertuin.

De eerste verdieping heeft een royale overloop, een grote slaapkamer en een luxueuze badkamer, ruime inloopdouche, wastafelmeubel met design VOLA kranen en toilet aan de voorzijde. Aan de achterzijde vind je nog twee slaapkamers, beiden met frans balkon.

De bovenste verdieping kom je binnen in een lichte overloop met een extra toilet. De hoofdslaapkamer aan de achterzijde met twee Franse balkons heeft een eigen badkamer met ruime inloopdouche en wastafelmeubel met VOLA kranen, terwijl aan de voorzijde nog een grote slaapkamer te vinden is. Als kers op de taart is er een handige was- en strijkruimte in het midden van deze verdieping.

De woning heeft tevens de mogelijkheid nog een verdieping toe te voegen. Deze mogelijkheid is tijdens de bouw slim gecreëerd door een extra balk met vloerplaat op te nemen boven het trapgat, welke simpel uitgenomen kan worden voor het toevoegen van een verdieping.

De ligging:
Deze woning bevindt zich in een rustige en groene omgeving in de nieuwe hippe, kindvriendelijke wijk “Het Noorderkwartier“ in het centrale deel van Amsterdam Noord. Het Klaas Geertsplantsoen grenst direct aan een sfeervol parkje, wat een gevoel van ruimte en sereniteit biedt. Dit fijne kind vriendelijke buurtje in een opkomende wijk biedt het beste van twee werelden: de rust en charme van een gezellige buurt met direct achter het huis een speeltuin voor de allerjongsten en de nabijheid van alles wat de bruisende stad Amsterdam te bieden heeft.

Voor dagelijkse boodschappen hoef je niet ver te reizen, want winkelcentrum Boven ’t Y en De Banne zijn dichtbij, met een breed scala aan winkels, van supermarkten tot boetiekjes. Daarnaast biedt Amsterdam Noord culturele hotspots, waaronder de NDSM-werf en het EYE filmmuseum en de ADAM Toren met club Shelter, evenals trendy restaurants zoals de Klaproos of Hotel de Goudfazant, stadstranden en inspirerende plekken als Café de Ceuvel, Pllek en Hangar.
Het centrum van Amsterdam op steenworp afstand. Met het metrostation op 3 minuten loopafstand ligt de stad aan je voeten. Stap in de metro en binnen luttele minuten ben je in het kloppende hart van Amsterdam. Hier vind je een eindeloze variëteit aan winkels, restaurants, musea en culturele hotspots. Van de beroemde grachten tot de levendige markten en gezellige terrasjes, er valt altijd iets nieuws te ontdekken!
Of je nu werkt op de Zuidas, in de stad of juist buiten de stad. Met de metro ben je binnen enkele minuten op de Zuidas of op Amsterdam CS en met de auto ben je binnen een paar minuten op de RING-A10. Een betere bereikbaarheid kan bijna niet.

Een nieuw huis, voorzien van alle luxe en gemakken die nieuwbouw kenmerkt, zeer energiezuinig en eenvoudig te onderhouden door degelijke keuzes en materialen. Alles afgemaakt met inbouwkasten en luxe materialen. In dit geweldige gezinshuis komen wonen, werken en ontspannen samen.

De perfecte balans tussen een oase van rust in de nieuwe wijk Noorderkwartier, en volop reuring nabij. Wonen en genieten, dat kan in dit huis met een totaal woonoppervlakte van 150 m2. Na een lange werkdag strijk je neer in de gezellige woonkeuken op de begane grond waar je het avondeten klaarmaakt. Zorgen maken over de veiligheid van de kinderen is niet nodig, zij spelen achter op het besloten speelplein dat omsloten wordt door het hofje.
En in zowel de voortuin met pergola als de diepe achtertuin met twee terrassen kun je altijd genieten van een plekje in de zon. Met de buitenkraan zijn de groene bakken en borders makkelijk te onderhouden en is bewateren een fluitje van een cent.
Eindeloos rondjes rijden om een parkeerplek te vinden is verleden tijd. Hier parkeer je je auto gewoon op je eigen parkeerplaats (met mogelijkheid tot laadvoorzieningen voor elektrische auto in de berging).

Kenmerken:
• Woonhuis met een luxe afwerking en hoogwaardige materialen;
• Cementgebonden stucgietvloer door het gehele huis;
• Zowel voor- als achtertuin voor buitenplezier;
• 1 zonnepaneel en mogelijkheid om dit uit te breiden;
• Lage stookkosten en geen VvE kosten;
• SWK Garantie;
• Sfeervol parkje voor de deur en speelplekje aan de achterzijde;
• Mogelijkheid voor het eenvoudig toevoegen van een extra verdieping door bouwkundige voorbereiding;
• Heerlijk royaal familiehuis met geborgen tuin;
• Woonoppervlakte van ca. 153 m2;
• Gasvrije woning, aangesloten op stadswarmte voor warm water en verwarming, energielabel A;
• 5 slaapkamer;
• 2 badkamers;
• Eigen parkeerplaats direct achter het huis;
• De woning beschikt over een huisvestingsvergunning voor maximaal 4 onzelfstandige wooneenheden;
• Er is gekozen voor een 1 jaarlijkse indexering tot einde tijdvak 30-11-2067 (AB 2000). Jaarcanon betreft € 1780,10 periode 1 dec 2022 t/m 30 nov 2023. Er is op tijd een aanvraag gedaan om in aanmerking te komen om onder de gunstige condities over te kunnen stappen naar eeuwigdurende erfpacht;
• Nieuwbouwwoning uit 2019;
• Goede ligging nabij tram, uitvalswegen, scholen, parken en het winkelcentrum in zeer geliefde wijk;
• Vrijstaande houten schuur in de achtertuin.

Dit is jouw kans om te wonen in een oase van comfort en elegantie in het hart van Amsterdam Noord. Kom snel kijken en laat jezelf betoveren door de mogelijkheden die dit huis te bieden heeft!

Vraagprijs: € 795.000,– kosten koper.
Oplevering: in overleg.

Kom kijken en laat u verrassen door wat deze woning u te bieden heeft!
Bel uw eigen NVM makelaar of ons kantoor voor het maken van een bezichtigingsafspraak.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

___________________________________________________________

AM for sale!
 
Klaas Geertsplantsoen 9
1023 HG Amsterdam
 
An elegant oasis in the north of Amsterdam!
 
Upon entering this gorgeous home at Klaas Geertsplantsoen 9, you are immediately struck by its high level of luxury and comfort. This elegant home has 5 bedrooms and 2 bathrooms is in a charming location, has a lovely front and back garden and a private parking space.
 
Layout:
Spacious ground floor entrance, along the hall a toilet with small washbasin, living room with open plan kitchen and storage space, beneath the stairs. The dining room at the front has French doors to the front garden, letting in lots of natural light, while the living room at the rear seamlessly connects to the beautifully landscaped back garden.
 
The first floor has a generously proportioned landing; at the front a large bedroom and a luxurious bathroom, large walk-in shower, a washbasin cabinet with design VOLA taps and toilet. At the rear, two more bedrooms, both of which have a French balcony.
 
You enter the top floor on a bright landing and along the landing the additional toilet. The master bedroom at the rear has two French balconies, an en-suite bathroom with a large walk-in shower and washbasin cabinet with VOLA taps. The fifth bedroom is located at the front of the property. And to top it all off, this floor has a handy utility/ironing space in the middle.
 
You can even add another floor to this property. This option has already been integrated during construction, by adding an additional beam and floor plate above the stairwell, which can easily be removed should you add another floor.
 
The location:
This property is located in the quiet and green ‘Noorderkwarter’, a hip and family friendly area in the heart of the north of Amsterdam. Klaas Geertsplantsoen is next to a charming little park, giving a feeling of space and serenity. This pleasant family friendly area offers the best of two worlds: the quiet and calm of a cosy neighbourhood with a playground behind the house for the youngest children, whilst having the vibrant city centre in close proximity.
 
You can do your daily shopping at the nearby Boven ‘t Y shopping centre and De Banne, where you can find a variety of shops, supermarkets and boutiques. This part of Amsterdam is also home to various cultural hotspots, including NDSM wharf, EYE film museum, ADAM Tower with club Shelter, and trendy restaurants, such as De Klaproos or Hotel de Goudfazant, city beaches and inspiring venues, including Café de Ceuvel, Pllek and Hangar.
Amsterdam city centre is in close proximity. The metro station is just a 3-minute walk away, from where you can reach the beating heart of Amsterdam’s city centre in no time at all.  Here you can find an endless variety of shops, restaurants, museums and cultural hotspots, famous canals, lively markets and pleasant terraces, there is always something new to discover!
Whether you work in the Zuidas business district, in the city or outside the city, The metro takes you to the Zuidas area and Amsterdam central station in a matter of minutes, and the A10 motorway is within easy reach. It doesn’t get any better than this.
 
A new house, with all the luxury and convenience you would expect from a new-build property, extremely energy-efficient, easy to maintain due to the smart, sustainable materials used. The property has fitted cupboards/wardrobes and has a luxurious high-end finish. This is a perfect family home where you can live, work and relax together.
 
It strikes a perfect balance between an oasis of calm in the new Noorderkwartier area, whilst having the vibrant city centre close at hand. This property has a total living area of 150 m2, offering you lots of space to live and enjoy. After a day’s work, you prepare dinner in the homely kitchen-diner on the ground floor. You don’t have to worry about the children being safe, they are playing in the play area of the secluded courtyard.
If you want to sit and enjoy some sunshine, you are sure to find a nice spot in the front garden, which has a pergola, or one of the two terraces in the deep back garden.   The garden has an outdoor tap, making it easy to maintain and water the plants and the green borders.
No need to drive around looking for a parking space. Here you can park on your private parking space (with the option to add a charging station for your electric car in the shed).
 
Specifics:
Family home with luxurious finish and high-end materials;
The property has cement-bound cast flooring throughout;
Front and back garden for outdoor fun;
1 solar panel and option to add more;
Low heating costs and no Owners’ Association fees;
SWK Guarantee;
Charming little park at the front of the house and a play area at the rear;
Option to add an additional floor, preparations for this addition are already in place;
Wonderfully spacious family home with secluded garden;
Living area of approx. 153 m2;
Not connected to gas mains; heating and hot water generated by district heating, Energy label A;
5 bedrooms;
2 bathrooms
Private parking space directly behind the house;
The property has a housing permit as house of multiple occupation for no more than 4 housing units
Annual indexation ground rent; the current time slot ends on 30-11-2067 (2000 General Provisions apply). The annual ground rent for the period 1 December 2022 up to 30 November 2023 amounts to € 1,780.10. An application for the transfer to perpetual ground lease under favourable conditions has been filed.
New-build property (2019);
Ideally situated near tram, motorway, schools, parks and the shopping centre in an extremely popular neighbourhood;
Detached wooden shed in the back garden.
 
This is a unique opportunity to enjoy an oasis of comfort and elegance in the heart of the north of Amsterdam. Contact us to arrange a viewing and come and see this fabulous home for yourself!
 
Asking price: €795.000,- costs payable by purchaser.
Delivery: in consultation.
 
Come and view this lovely family home and be amazed by what this property has to offer!
Call your NVM real estate agent or our office to plan a viewing of this apartment.
 
We have selected this information with the utmost care. We accept no responsibility for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, nor for the consequences thereof. All the specified measurements and surfaces are indicative. The buyer has a duty to investigate any issues that are relevant to him/her. The real estate agent is the advisor of the seller in respect of this apartment. We advise you to engage the services of an expert (MVA) real estate agent to assist you during the purchasing process. If you have a specific requirement with regard to the property, we recommend that you inform our purchasing real estate agent thereof in time and conduct an independent investigation, or have it done on your behalf. If you do not engage the services of an expert representative, the law deems that you have enough expertise to establish any relevant matters. The NVM terms and conditions are applicable in full.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (MVA-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens

Klaas Geertsplantsoen 9

€ 795.000,- kosten koper

Kenmerken

Overdracht

Bouwnorm

Indeling

Energie

Buitenruimte

Bergruimte

Parkeergelegenheid

Dak

Overig

Voorzieningen

Kadastrale gegevens

Ligging

video

Video afspelen

Plattegrond

Reageer nu op: AMSTERDAM, Klaas Geertsplantsoen 9